Covid-19 mededeling

Belangrijke COVID-19-update

Wij realiseren ons dat de huidige situatie zeer ongewoon is en voortdurend verandert, maar je kunt er op vertrouwen dat wij alles doen in het belang van jouw gezondheid en welzijn door de nodige aanpassingen voor je veiligheid te doen in onze praktijk.

Elkaar veilig en gezond houden tijdens uw afspraak
Jouw gezondheid heeft onze hoogste prioriteit. Onze goed geschoolde medewerkers doen er alles aan om onze praktijk zo veilig mogelijk te maken voor iedereen die tandheelkundige zorg nodig heeft. Jij kunt ons helpen door enkele eenvoudige maatregelen te nemen en daarmee een bijdrage leveren aan de veiligheid van iedereen.

Voor uw afspraak
Als je tekenen van COVID-19 vertoont (zoals koorts, keelpijn, benauwdheid, droge hoest, verlies van reuk en smaak), neem dan telefonisch contact op met de praktijk, wij maken graag een nieuwe afspraak met je. Draag je aligners, doe deze thuis al uit en neem ze in het bewaardoosje mee naar de praktijk. Vergeet niet om daarna je handen te wassen voordat je het huis verlaat en de praktijk bezoekt.

Aankomst voor je afspraak bij de praktijk
Vanaf heden is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar binnen de praktijk verplicht, behalve in de behandelstoel, en na het spoelen met waterstofperoxide ín de praktijk. Wij vragen je het mondkapje al te dragen voordat je de praktijk binnenkomt. Wees stipt en kom op tijd op je geplande afspraak om te voorkomen dat er meer patiënten dan toegestaan in de wachtkamer moeten wachten.

Verder:

Na uw afspraak

Bedankt voor je hulp om iedereen veilig en gezond te houden.